Min gränslösa kärlek till min bil

Jag bor i Skellefteå tillsammans med min tjej sedan tre år tillbaka. Vi bor tillsammans i min lägenhet som jag hade när vi träffades. Vi har pratat ett tag om att flytta till en gemensam lägenhet och på så sätt skapa det första riktiga kapitlet på vår historia. Problemet är att jag har svårt för att lämna denna lägenhet eftersom vi har ett garage som ingår i lägenheten och det är inte så vanligt i Skellefteå som jag har förstått det. Därför tar det emot lite eftersom jag MÅSTE ha ett garage till min bil. Min bil är mitt allt, jag tar hand om den så gott jag kan, klart att flickvännen står över den i prioriteringsordningen men bilen är inte långt efter. I veckan så ska jag ta med henne till Skelleftehamns Bil & Däckservice AB för att de ska f utföra en däckservice på henne. Jag har haft henne i ett par år nu och bakdäcken är slitna och har tappat en del grepp har jag märkt. Därför så är hon i starkt behov av en däckservice. De har ett stort utbud av olika typer av däck i olika prisklasser och kvalitet. För mig är faktiskt kvalitet viktigare och hos Skelleftehamns Bil & Däckservice AB vet jag att jag får ett professionellt arbete utfört till ett konkurrenskraftigt pris. Sen ska jag satsa på ett par mer högkvalitativa däck för ett mer hållbart resultat, så jag under flera år framöver kan glida runt med dessa däck på Skellefteås gator. Om min flickvän och jag hittar en lägenhet med tillhörande garage där bilen kan stå tryggt kan jag tänka mig att överväga en flytt. Men nu är det däckservice i Skellefteå på schemat.