Goda sallader och vita tänder

På luncherna så vill jag alltid ha något gott och enkelt. Eftersom jag bara har fyrtio minuters lunch så hinner jag inte gå långväga för att sitta och vänta på maten. Därför har vi sådan tur att Avo Salladsbar ligger i närheten av vårat kontor, det är en salladsbar i Växjö. Jag fick reda på denna salladsbar på kliniken där jag har gjort tandblekning i Växjö någon gång. Eftersom jag konsumerar fem koppar svart kaffe om dagen så behöver jag någon gång om året göra en tandblekning för att inte ha samma färg på husen som på tänderna. Dit jag går för att göra min tandblekning i Växjö heter Kliniken, de utför olika typer av skönhetsbehandlingar för både män och kvinnor. Jag har många vänner som talat om deras ipl hårborttagning men den har jag inte själv provat på. Däremot så behöver jag snart göra en tandblekning igen, det var längesedan jag gjorde en senast och det märks av. Kaffe är ju också en utav de värsta sakerna man kan dricka på grund av missfärgningar på tänderna. Det är nämligen samma företag som äger Kliniken där jag har gjort tandblekning som också äger salladsbaren, den heter just Avo Salladsbar, de serverar goda fräscha sallader, drickor och baguetter bland annat. Jag rekommenderar dig den starkt om du vill ha något snabbt och enkelt till lunch i Växjö.